tiistai 28. joulukuuta 2010

sales part 2.

Kuten jo eilen lupailinkin jatkoin tänään ostoksilla kiertelyä paremman ajan kanssa. Kävimme myös ystäväni kanssa varaamassa ajan uuden vuoden kynsien laittoon! Olen suunnitellut mielessäni että laittaisin ranskalaisen manikyyrin jollain pienellä "erikoisuudella", helmillä,strasseilla,hileillä... Torstaina se nähdään! (luulen kyllä että allekirjoittanut saattaa viettää tämän illan kynsisivustoja selaillen).

Tämän päivän alekierros sujui odotusten mukaisesti ruuhkaisissa merkeissä mutta onnistuin nappaamaan muutaman pienen jutun tänäänkin mukaani. Harmikseni minulla on ollut jo kolme päivää pientä yskää ja kurkkukipua, ja jotta odotettu uuden vuoden juhlinta ei menisi flunssaillessa joudun ottamaan nämä seuraavat päivät melko rauhallisesti kotisohvalla köllötellen. Tämä tarkoittaa että jätän ale-kiertelyt tältä osalta vähän vähemmälle.

Minulle on varattu huomiseksi kampaaja, eikä päässäni ole ainuttakaan ajatusta mitä haluaisin hiuksilleni tehtävän.."jotain viileän sävyistä vaaleaa" on ollut perus kommenttini näiden viimesen viiden vuoden ajan. Sillä mennään varmaan nyttenkin. Pääasia on että tällä hetkellä päässäni oleva omituinen kellertävä sävy ja juurikasvu ovat huomenna - kun astun kampaajan ovista ulos - poissa.








Vaikka tänään tuntui että aleista ei okein löytynyt mitään mielenkiintoista mukaanotettavaksi, ja ihailemani accesorizen clutch - laukku oli kaikkialta loppu, sain kuin sainkin napattua zarasta söpön paidan ja laukun, sekä h&mltä kolme sievää pantaa!



Lisäksi minua odotti kotona yllätys kun huomasin että olin saanut keittiööni uuden tulokkaan, eli aamiaistason! Koska keittiöni ei ole suurensuuri ja päätin heti suosiolla sijoittaa ruokapöytäni olohuoneeseen, jäi keittiööni omituisen tyhjä kulmaus, johon hahmottelin mielessäni korkeita baarituoleja ja tasoa aamiaispöydän virkaa hoitamaan. Isäni olikin sävyttänyt minulle pöytälevyn samaan sävyyn keittiöni työtasojen kanssa ja laittanut sen paikoilleen! mielestäni lopputulos on oikein onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti