torstai 9. joulukuuta 2010

studying..



Olen ollut viimeisen viikon poissa koneelta kohdistaen kaiken aikani ja energiani opiskeluun. Lähes poikkeuksetta olen pukeutunut pelkkään trikooseen ja raahautunut kirjastoon batteryn ja salmiakin voimin. Vaikka pidänkin opiskelusta, en voisi olla iloisempi lähestyvästä maanantaista ja siitä että minulla alkaa joululoma!!!

Opiskelutyylini on hyvin "kirjoittava", jollei lukuaika olisi niin rajallinen kirjoittaisin tadennäkoisesti kaikki tenttikirjat läpi uudestaan itse (ei järkeä, tiedän) olen myös yliviivaustussien, luentolehtiöiden ja korvatulppien vannoutunut suurkuluttaja.

Tenttien lähestyessä muutun sietämättömäksi ja yritän ujuttaa joka ikiseen normaaliin keskusteluun 'mielenkiintoisia' näkemyksiäni tenttikirjoista, joilla ei välttämättä ole mitään merkitystä keskustelun kannalta. Muutun myös lukemisesta lähes sokeaksi ja samalla unohdun pohtimaan lukemiani asioita keskelle mitä vain (esim. tänään mietiskellessäni kaavoitusta unohdin työntää pankkikortin lukulaitteeseen ja seisoskelin tyytyväisenä se kädessä muiden asiakkaiden odottaessa vihaisesti takana..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti