maanantai 27. joulukuuta 2010

Sales

Lähdin tänään hauskan illan ja hyvin nukutun yön jatkoiksi ystäväni kanssa kiertelemään alennusmyynneissä. Rajallisen aikatauluni vuoksi päädyin tänään käymään vain muutamissa kaupoissa ja jatkamaan alennusmyyntien läpikäymistä huomenna paremmalla ajalla. Emme ilmeisestikkän olleet ainoat ketkä olivat päättäneet viettää lomien jälkeisen maanatain kaupoissa, sillä jonot kaupoissa olivat todella pitkiä. Onnistuin kuitenkin löytämään muutamia vaatteita ja pientä kivaa kotiinkin :)







Vaatteiden osaltalöysin söpön korkeavyötäröisen hameen kesäksi pidettävänä valkoisen tuubitopin kanssa, mustan leveähkön pitsiteepaidan, sievät rusettikorvikset ja lisäksi vielä muutamia legginssejä ja muuta tarpeellista











Kotiin tarttui mukaan muutamia kullanhohtoisia koristetyynyjä ja kynttilöitä, ja iittalasta käytin hyväkseni tarjouksen kuohuviinilaseista jotka ovat samaa sarjaa muiden viinilasieni kanssa. (esittelin samalla iittalasta saadun kakkulapionikin joka kuoriutui eilen ylimäärisestä joulupaketista). Yritän päästä pikkuhiljaa eroon jouluisesta sisustuksestani ja päätin kullanhohtoisten yksityiskohtien olevan ikäänkuin "pehmeä lasku", jotten täysin joudu eroon kaikesta kimalluksesta joulukuusen lähdettyä :) kullanhohto sointuu hyvin myös olohuoneeni tehosteseinän tapettiin, joten se oli turvallinen ratkaisu uudeksi olohuoneeni tehosteväriksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti