lauantai 25. joulukuuta 2010

Who am I?

Heippa! koska aloitin blogini pitämisen kuukausi sitten tuumasta toimeen päätöksellä, jäi oma esittelyni hyvin vähäiseksi. Olen siis 20-vuotias opiskelija tyttö Espoosta. Ajatus blogin perustamisesta on muhinut päässäni jo vuodesta 2007 jolloin vietin vaihto-oppilasvuottani. Koska tämä vuosi tulisi olemaan ikimuistoinen aikakausi elämässäni, halusin tallettaa sen aikaiset ajatukseni pysyvämpään muotoon. Koska tietokoneet eivät ole vahvinta alaani ja paperille kirjoittaminen on tuntunut aina minulle luontevalta päätyi tämä idea blogista pian roskakoriin ja kirjoitin vaihtovuoteni ajan kuvien, lippujen ja lappujen täyttämää leikekirjaa.

Koska jo syntynyt ajatus blogin perustamisesta ei jättänyt minua kuitenkaan rauhaan, päätin ahkerana blogien selaajana viimein kuukausi sitten kirjoittaa ihka ensimmäisen tekstini ja siitä se sitten alkoi.

En voi luokitella blogiani mihinkään kategoriaan (sisustus, muoti, kauneus..) koska kaikki nämä alueet ovat yhtä lailla osa minun elämääni. Sisustus esimerkiksi on aina ollut minun suuri rakkauteni. Haaveilin pitkään sisutussuunnittelijan urasta, mutta totesin myöhemmin sen jäävän vain haaveeksi ja toteutankin unelmiani nyt omassa pienessä kodissani. Koska sekalainen opiskelijakämppä sieltä täältä haalituilla tavaroilla ei vastannut käsitystäni oman kotini sisustamisesta ja kertakäyttökulttuuri ei ole minun makuuni, päätin karistaa "ostan nyt tämän ihan ok sohvan koska voin ostaa sitten myöhemmin uuden paremman" ajatukset päästäni ja päätin panostaa pysyvämpiin ratkaisuihin. Tästä johtuen olen vielä vaiheessa "sisutusprojektissani", mutta kyllä tämä asuntoni pikku hiljaa valmistuu.

Vaikka käytänkin paljon aikaa ja ajatusta pukeutumiseeni, en ole koskaan pitänyt itseäni muodikkaana. Ostan usein omaa silmääni miellyttäviä kauniita ja klassisia vaatteita ja panostan laadukkaisiin asusteisiin. Ensimmäiset lapsuusmuistonikin liittyvät vaatekaapin äärellä seisomiseen kun 3-4 vuotiaani mietin mikä olisi punaisen ruusukuviollisen paidan kanssa se perfect match (siniset ruusukuvioiset housut tietenkin!) tai kun kadehdin naapurintytön uutta hellehattua. Pukeutuminen on ollut siitä asti tärkeä osa elämääni ja ystävänikin ovat saaneet osansa minun ainaisesta höpötyksestäni siitä mitä aioin milloin mihinkin juhlaan/tapahtumaan/kissanristiäisiin pukea, mitä pitää ostaa, miten hiukset pitää laittaa ja ennen kaikkea mikä uusi asuste olisi tähän aivan täydellinen!

Eli; tämä blogi tulee pitämään sisällään paloja sieltä täältä elämästäni, yhtälailla sisutuksen, ruuanlaiton, pukeutumisen kuin päätä vaivaavien ajatuksieni osalta. Benvenuti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti