tiistai 8. maaliskuuta 2011

flu



Yksi elämäni pahimmista flunssista hellittää! Olen viettänyt nyt yli viikon sohvalle leiriytyneenä tsiljoonien likaisten teemukien ja nenäliinanvuoren ympäröimänä kitisten ja liv-kanavaa 24/7 katsoen ja nyt päätin että elämä saa luvan jatkua hinnalla millä hyvänsä. Joka kerta kun olen sohvalta noussut, on tuntunut lähinnä sillä että joku lyö halolla päähän ja silmissä sumenee. Olen niistänyt 2 isoa nenäliinapakettia ja 12 pientä (tärkeä yksityiskohta) käyttänyt kokonaisen nenäsprayn, saanut hyvän "tekosyyn" testata mansikanmakuisia strepsilssejä ja tietenkin lukenut jokaikisen omistamani hömppäkirjani useaan kertaan.

Ruokahaluni on ollut mystisesti kateissa menneen viikon ajan ja epäilin tuleekohan se koskaan enää takaisin kun mikään ruoka ei kiinnostanut lainkaan. Epäilykseni osottautui turhaksi V:n raahatessa minulle eilen läjäpäin kiinalaista namiruokaa ja saunaherkkuja. Sain lisäksi naistenpäivän kunniaksi erikoishemmottelua pienten lahjojen muodossa!

V lähti tänä aamuna poikien kanssa rymymatkalle Puerto Ricoon ja yritin eilen minkä sairastelultani kykenin auttamaan V:tä pakkausoperaatiossa matkaa varten. Väiteltyämme n. tunnin aiheesta "otanko matkalle yhden vaiko useamman t-paidan" (jossa itse siis yritin vakuuttaa että mieskin voi pakata useamman paidan mukaan olematta turhamainen ja ystävien silmissä naurettava, vaatteilla hienosteleva pöljä) luovutin ja päätin ottaa pienen sairaslevon paidoista väittelemisen sijaan, kunnes V tulee surkeana kysymään että autanko pakkaamaan, jos hän ottaisi sittenkin useamman paidan mukaan.. Miehet. Tästä vastuusta otettuna tein V:lle yhden kuuluisista pakkauslistoistani ja jakelin ohjeita miten mikäkin kannattaa viikata/taitella/pakata ja saimme kuin saimmekin matkalaukun valmiiksi. V seurasi loppuillan tekemääni listaa, kuin jotain pyhää ohjetta ja vähintään tarkisti tunnin välein että onhan laukussa vieläkin listan mukaiset tavarat, jotka hän sinne oli hetki sitten laittanut. Aamulla kun ryhmärämä lähti matkaan, en olisi voinut olla helpottuneempi, toivottavasti pääsevät ehjänä perille ja takaisin :D



Sain siis eilen V:ltä mm. nämä tyynyt Askosta vanhojen lörötyynyjen tilalle. Sain myös asuntooni yhden vähän isomman jutun eli kokonaan uuden huoneen! Mistään sen suuremmasta muutoksesta ei siis ole kyse kuin siitä, että remontti täällä kotonani on vihdoin viimein valmis (finally!) ja työkalukoppina käytettu hurmaava walk-in-closet:ni tyhjenneettiin työvälineistä ja sain kannettua vaatteeni vihdoin sinne! Huone kaipaa vielä järjestelyä ja vierailua muutamissa huonekalukaupoissa, mutta olen aivan innoissani siitä että sain kaikki vaatteet muutaman kuukauden eron jälkeen käyttööni ja nätisti esille uuteen vaatehuoneeseeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti