lauantai 12. maaliskuuta 2011

vauvva!

Eilen illalla sain kuulla maailman ihanimman uutisen, nimittäin kauan odotettu veljenlapseni syntyi ja tyttöhän sieltä tuli! Tänään aamupäivällä kävimme äitini ja isäni kanssa sairaalassa ja voi että! Kaikki oli mennyt todella hyvin ja pääsin toivottamaan paljon onnitteluja ylpeille ja väsyneille vanhemmille! Menemme vielä tänään myöhemmin illalla vähän isomman porukan voimin sairaalaan :) happyhappyhappy!

Asiasta kukkaruukkuun, sairaalan ollessa ikean läheisyydessä, päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kävimme samalla hakemassa kauan odotetun taulun olohuoneen seinää koristamaan, sekä aiemmin (n.sata kertaa ) mainitsemani kirjoituspöydän! Sen lisäksi, että pöytä löytyi nyt siis uutuutena kokonaan valkoisena (eli säästyn maalausurakalta) oli pöydän hinta vielä edullisempi kuin muiden värien! Nyt yritän siis edetä näiden uusien ostoksien esillepanon kanssa, ja valmistaudun lähtemään uudelle sairaalareissulle!

Veljeni oli vaimonsa kanssa varannut sairaalasta ns. perhehuoneen - jollaisia en edes tiennyt olevankaan- ja se oli kyllä aivan loistava keksintö. Huone oli tilava isoine sänkyineen ja nojetuoliryhmineen ja siihen kuului vielä pieni kylpyhuone. Tuoreet vanhemmat saavat olla huoneessa myös aivan omassa rauhassaan! Nyt vielä vähän il dolce idiomaa ennen kuin matkaamme taas ihanan veljentyttäreni luokse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti