torstai 10. maaliskuuta 2011

opiskelun välttämisen taito



Tänään minulla oli tarkoituksena opiskella erästä maailman mielenkiintoisinta teosta (not) jonka sijaan onnistuin surffailemaan kaikkia tärkeitä asioita mm. h&m:n nettikaupan uutuuksia. Menetin sydämeni totaalisesti ylläoleville bikineille jo tiistaina Sellossa kierrellessäni, mutta päätin odottaa vielä hetken bikinikauden kunnollista alkamista, jos vaikka kaupasta löytyisi vielä ihanammat biksut. Tällä hetkellä tuntuu kyllä, että odottaminen jää sittenkin ja tilaan nuo bikinit 'kotiinkuljetuksella', sillä ylläoleva ihana tunika maksaa nettikaupassa vaivaiset 4,95, joten biksuthan kotiutuisivat samalla vaivalla ja napinpainalluksilla!



Varmoja keväänmerkkejä on se että ulkona on niin kirkasta että ei pärjää ilman aurinkolaseja! Uskaltauduin viimein jättämään rakkaan eskimotakkini kotiin ja käärin itseni vähän ohuempaan versioon. Olen niin tottunut jättiläistakkiini että tuntui kun olisin ulkoillut pelkällä neuletakilla. Ihmisten ilmoille uskaltautuminen näin viikon sairastelun jälkeen tuntui hyvältä idealta, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se ei ehkä ollut vielä aivan järkevää.. Esimerkkinä voisin mainita että allekirjoittanut istui tänään n.10 minuuttia autossa miettien, mitä polkimia pitääkään painaa että auto lähtee liikkeelle.



Kuten jo edellä mainitsin, kahden läpi rämmityn kappaleen il dolce idioma:a ja pienten nokosten jälkeen tulin siihen tulokseen että kirjat saavat jäädä pöydälle ja minun on suorastaan pakko lähteä ikeaan. Tarkoituksenani oli kotiuttaa jo aikaisemmin mainitsemani kirjoituspöytä, mutta kyseinen tuote oli lakkautettu! Ehdin jo manailla huonoa tuuriani, kunnes auttava myyjä kertoi tuotetta tulevan lisää lauantaina ja vielä haluamassani värissä, jota aikaisemmin ei ollut tarjolla! Onneksi en ehtinyt sijoittamaan valkoiseksi petsattuun tammensävyiseen pöytään, sillä nyt saan sen suoraan valkoisena! Mukaan onnistuin silti nappamaan muutamia juttuja, kuten uuden aterinlaatikon vanhan muoviseni tilalle, korin pyykeille, pienet lack-hyllyt ongelmaseinälleni ja tietenkin ikean namisipsejä.



(kunnon opiskelijalla on aina kaukosäädin kirjojen lomassa)



Ihoni näyttää tällä hetkellä aivan järkyttävältä, sillä odottelen vielä ensi keskiviikkoon asti himoitsemaani Chanelin kosteusvoidetta. Talvi saa ihoni näyttämään lähinnä punakirjavalta ihottumakasalta ja sainkin äidiltä tänään ensihätään testattavaksi Dermosilin talvi-iholle suunnitellun rasvan. Olen aikaisemminkin vannonut dermosilin puhdistusgeelin nimeen, joten odotan innolla mihin tämä voide pystyy. Pakkaus ainakin on mielestäni todellä kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti