sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

uutuuksia!



Jee! Saimme isän pienellä avustuksella koottua tänään aamulla uuden kirjoituspöytäni :) Kaveriksi pöydälle tulee siis kirkas käsinojallinen ghost-tuoli ja todennäköisesti myös jokin kiva valaisin. Olen tähän asti tehnyt koulujutut ruokapöydän ääressä, mutta kun lopetan yksinasumiseni ja parempi puolikkaani V muuttaa tänne, on parempi että molemmille on tarvittaessa rauhallinen paikka tehdä kouluhommia.



Tuo pöydän "alapalkki" on siis koko pöydän mittainen laatikko, minne saa tarvittaessa laitettua esim. kynät,paperit, jne.



Olohuoneeni autio seinä sai vihdoin kaipaamaansa katseenvangitsijaa tästä Albert bridge:ä esittävästä taulusta. Mietin pitkään viitsinkö ostaa taulua ikeasta, sillä niitä näkee joka toisen kodissa samanlaisia, mutta tykästyin tämän kyseisen kuvan tunnelmaan niin paljon, että puolen vuoden harkinnan jälkeen päätin ostaa tämän taulun. Taulu ei kuitenkaan ole hinnalla pilattu, joten sen voi tarvittaessa vaihtaa johonkin toiseen :)

Tänään päätin käyttää myös hesarin tarjouksen viikon ilmaisista lehdistä hyväkseni ja tilasin ensi viikosta alkaen minulle sen kotiini. Vanhempieni luona asuessani luin Helsingin sanomat säännöllisesti joka päivä ja nyt omassa kodissa asuessani on tuntunut todella autiolta ilman päivittäistä uutispakettia. Tämän takia olenkin kehittänyt tavaksi aamulla ensimmäisenä lukea otsikot eri sanomalehtien nettisivuilta (yhdessä lemppariblogieni kanssa tietysti!) Nyt saan kuitenkin nauttia taas aamuteeni viikon ajan ihan paperilta luettavan lehden kanssa! (jos viikon ilmainen hesari kiinnostaa, hs.fi sivuilta pääsee hyödyntämään tämän mahtavan tarjouksen)

ps. saatoin eilen napsautella itselleni erään blogin innoittamana dr. feelgood meikinalusvoiteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti