torstai 6. tammikuuta 2011

Good morning!

Tänä aamuna nousin ylös kuin katujyrän yliajamisen jäljiltä, sillä olin eilen juhlinut pikkuveljeni synttäreitä lähes puoli neljään aamulla, ja edellisen yön muutaman tunnin unet alkoivat ilmeisesti vähän painaa päälle. Myöhään valvomista ei voi mitenkään selitellä, innostuimme vaan totaalisesti käymään veljieni kanssa läpi varmaan kaikki lautapelimme ja pelasimme ihan innoissamme aamuyöhön. Olenko ainut joka pelaa enää lautapelejä? Minusta ne on superhauskoja :D Tämän yöllisen pelirupeaman aikana onnistuimme myös tyhjentämään pöydän juustokakusta, munkeista ja piirakoista. (Tämä ei silti mitenkään vaikuttanut siihen, että aamulla päätin kokeilla uudella paremmalla menestyksellä niiden amerikkalaisten pannukakkujen tekemistä.) Voin sanoa että oli megahelppoja ja nopeita, vaikka seuraavan kerran yökylään jäävän kaverin yllättämiseksi!

Pannukakut (n.8 kpl)

jauhoja 2,5 dl
1 muna
sokeria 2 rkl
suolaa 1 tl
margariinia 60 g
leivinjauhetta 3/4 rkl
2.5 dl maitoa

Eli siis sekoita kuivat aineet yhteen (halutessaan pannukakkuihin voi lisätä esim. omenaraastetta, kanelia, kaardemummaa jne.) sulata voi ja lisää muna ja maito. Sekoita kuivat aineet muna-maito-voi-seokseen, ei tarvitse välittää vaikka jää vähän paakkuiseksi! Paista pannukakut pannulla voin kanssa, kakkujen kuuluukin jäädä keskeltä vähän "meheviksi". Tarjoile kuumina oman maun mukaan kastikkeiden, marjojen, siirappien jne. kanssa!



Itse söin omat pannukakkuni perinteiseen amerikkalaiseen tapaan voinokareen ja siirapin kanssa! Nam! (Pannukakut eivät siis ole mitään diettiruokaa :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti