tiistai 11. tammikuuta 2011

Valoa elämään

Eli kuten vähän eilen uhkailinkin jätin salilla käymisen väliin, mutta shoppailemaan lähdin silti. Minulla on ollut jo jonkin aikaa haaveissa olohuoneeseen jalkalampun osto, ja eilen siis päätin lähteä metsästämään sopivaa yksilöä. Niin kauan kun vaan voin muistaa olen haaveillut tämän kaltaisista lampuista;







Minulla on olohuoneessani divaanimallinen sohva ja näin mielessäni lampun kaartuvan täydellisesti nurkasta divaaniosan yläpuolelle. Pitkästä etsinnästä huolimatta, täydellistä (ja täydellisen hintaista) yksilöä ei ole sattunut kohdalle joten eilen lopulta päädyin täysin toisentyyliseen valaisimeen. Lohduttelin itseäni sillä että tämä kyseinen ostamani valaisin sopii myös makuuhuoneeseen, jos tämä täydellinen unelmieni kaarilamppu vielä joskus osuu kohdalle.
Tämän uuden valaisimen lisäksi mukaani tarttui muutama pieni sisutusyksityiskohta sekä unelmieni eteisen valaisin! Minulla on siis eteisessä tällä hetkellä vaijereiden varassa 5 halogeenispottia, joten lisävalaistusta eteiseni ei oikeastaan kaipaa, mutta haaveissani on laitaa eteiseen tulevalle valkoiselle pitkänmalliselle lipastolle myös pöytävalaisin, ihan vaan sisustuksellisista syistä. Eteisen sisustusta suunnitellessani olen aina kuvitellut valaisimen olevan tämä Pentikin pallolampunjalka, vaikka toisin kuin jotain muita päätöksiä, tätä en ollut vielä lyönyt lukkoon;







Eilen kauppoja kierrellessäni vastaani tuli kuitenkin mitä täydellisin valaisin eteisen lipastolle, kaikki mitä valaisimelta voi vaatia; Läpinäkyvää muovia, valkoinen varjostin, suorakulmainen moderni muotoilu.. joten ostin sen enempää miettimättä ja olen kyllä tyytyväinen!
Tässä siis ostoksiani;




eteisen valaisin




Olohuoneen valaisin



isot säilytysrasiat vaatehuoneeseen



Pieni kori kylpyhuoneeseen



Metallinhohtoinen ruukku

Nyt vaan siis eteisen lipaston hankintaan, että toinenkin uusi valaisimeni pääsee tositoimiin! Mitä mieltä olette, teinkö oikeita valintoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti