maanantai 10. tammikuuta 2011

Parveke

Tänä aamuna heräsin sikeästä unesta poikaystäväni soittoon klo.13, ja todennäköisesti nukkuisin vieläkin jos kukaan ei olisi herättänyt :D perus 13 tuntia sikeää unta.. Tosiaan tänään oli tarkoitus mennä salille ja hieman shoppailemaan, mutta herättyäni ja koettuani aivan järkyttävän paluun menneisyyteen (tarkalleen ottaen luisteluleirien jälkeisiin lihas-tunnelmiin) käsivarsia särki, vatsalihakset jumittivat, kokovartalolukko jne. päätin että jätän sen suosiolla väliin ja raahaudun V:n luokse hemmoteltavaksi ja viettelemään minulle luvattua saunailtaa.

Nomutta itse aiheeseen, eli, ajattelin esitellä sisustustani huone kerrallaan. Kaikki huoneet ovat tällä hetkellä keskeneräisiä, mutta toimivia. Kaikkiin huoneisiin on jo tarkat suunnitelmat tehty, ja suurimmaksi osaksi tavaratkin hankittu, mutta en ole voinut (en osaa) itse vielä näitä kiinnittää/ koota.

Parvekkeeni on tällä hetkellä melko valmis, Koska se ei ole mikään suuren suuri, ei sisutusvaihtoehdotkaan olleet kummoisia. Halusin parvekkeelle nojatuolimaiset tuolit ja pienen pöydän ja korkean ruukun pienelle kuuselle. Ainoa lisäys mitä parvekkeeni tällä hetkellä odottaa on pienet puiset "laatat" jotka asettelen kesän tullessa lattialle. Tällä hetkellä parvekkeeni lattia on harmahtavaa muovinoloista massaa, jonka haluan ehdottomasti peittoon! puupinta tulee myös tekemään parvekkeen sävystä lämpimämmän ja tietenkin puupinta on aina mukavampi ja lämpipämpi jalalle.

Vaikka en koekkaan yleisesti parvekkeen olevan yksi tärkeimmistä asuntoni huoneista, minusta on silti tärkeää, että se on sisustettu ja sisustusta on harkittu. Valitettavan usein näkee että parveketta käytetään asunnon romuvarastona ja sinne on pinottu kaikkea pahvilaatikoista suksiin, eikä tavallaan osata hyödyntää parvekkeen suomaa mahdollisuutta "toisena oleskelutilana".













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti