keskiviikko 5. tammikuuta 2011

White!



Taas yksi päivä joka alkoi mahdollisimman huonosti saatuani yskän takia unta vasta 7 aikaan aamulla. Koska heräsin äkäisenä parin tunnin yöunien ja monen tunnin valvomisen jälkeen päätin piristää aamuani valmistamalla kunnon hiilihydraattipommin eli amerikkalaisia pannukakkuja. Sekottelin jo kuivia aineita keskenään kun tajusin että minulta puuttuu maito. Jotenkin väsyneenä en kyennyt ratkaisemaan niinkin vaikeaa yhtälöä kuin että olisin voinut käydä hakemassa uuden maidon kaupasta, vaan masennuin ja heitin jauhoseoksen roskiin ja aloitin sohvalla murjottamisen.

Päiväni kääntyi kuitenkin heti parempaan suuntaan postin saapuessa sillä minulle oli saapunut vihdoin tilaamani Crest:n hampaidenvalkaisuliuskat! Jee! Olen käyttänyt liuskoja siis jo aikaisemminkin, tarkemmin sanottuna ensimmäisen kerran v. 2007 ollessani vahto-oppilaana. Amerikkalaisten ystävieni ympäröimänä oma hymyni alkoi näyttää päivä päivältä keltaisemmalta, joten ystäväni Ally vinkkasi asiasta ja hankki minulle paketillisen näitä kyseisiä liuskoja. Valkaisu kuitenkin ajan myötä häviää, joten ajattelinkin että nyt olisi taas aika hankkia uudet liuskat, ja nyt ne on täällä!

Liuskoista innostuneena jaksoin myös käydä suihkussa ja lähes avaamaan tenttikirjan. Päiväni kääntyi vielä vaan parempaan suuntaan kun äitini soitti ja muistutti pikkuveljeni 17- vuotis syntymäpäiväjuhlista, jotka ovat tänään illalla. Loppujen lopuksi ihan hyvä etten saanut tehtyä niitä pancakesejä, sillä ne plus tarjolla olevat synttäriherkut eivät yhtään auttaisi minua toipumaan vieläkin vaivaavasta jouluähkystä. Tässä kuitenkin vähän asua jossa menen viettelemään synttäreitä eli;


paita: zara , farkkulegginssit: gt , ylipolvensaappaat: zara , tuubitoppi: hm

2 kommenttia:

  1. Moi! Ensinkin blogisi vaikuttaa tosi kivalta! Mullekkin tuli noi valkaisuliuskat edellispäivänä (yli 3:n viikon toimitusajalla..) Ja oon jopa nyt tokana päivänä huomannut vaalenemista.. jee.:) Olisi kiva kuulla myöhemmin miten ne on sulla toiminut.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Mulla noi liuskat tuli paljon nopeemmin kun odotin, en oo siis ikinä ennen tilannu isosmilen kautta. Oon käyttäny aikasemminkin ja sillon kanssa toiset ihmiset huomas jo parin päivän päästä kans! (on varmaan ollu tosi keltaset :D) ajattelin laittaa tänne sitten 2 viikon päästä vähän jotain ennen jäälkeen tunnelmia! ja kerro ihmeessä miten sulla ne toimii myös!

    VastaaPoista