perjantai 11. helmikuuta 2011

21st birthday!



Syntymäpäiväni aamu alkoi aivan ihanalla auringonpaisteella ja muhkealla aamiaisella sänkyyn kannettuna. Täydellisen löhöilyaamupäivän jälkeen poikaystäväni lähti luennolle ja jäin kotiin leipomaan syntymäpäiväherkkuja. Kaikki onnistui jo vähän liiankin täydellisesti, kunnes tajusin sekoittavani cupcakesien kuorrutukseen tomusokerin sijasta perunajauhoa ja peseväni hiukseni shampoon sijaan balsamilla. Kaikki kuitenkin järjestyi ja pääsin lähtemään veljeni kyydissä perheeni kanssa ravintolaillalliselle.



Illallinen oli täysi menestys ja ruoka oli aivan ylihyvää. Söin napani täyteen kuhaa ja bataattia, eikä kukaan perheestäni jäänyt nälkäiseksi kyseisessä paikassa. Kuten olin vähän uhkaillutkin, jälkiruoka tarjottiin luonani, ja illan teemana oli synttärisankarin lempparivärin mukaan cotton candy pink! Jopa epäluuloiset veljeni suostuivan maistamaan kakkua, eikä sitä loppujen lopuksi jäänyt jäljelle kuin yksi pala! Menestys!








liian monta fresitaa juonut syntymäpäiväsankari :)







Mukavan päivän lisäksi minua lahjottiin runsain määrin ihanalla yöasulla, donitsikaulaliinalla ja pipolla levin reissua varten, isolla iittalan satumetsä-tarjoilulautasella, iittalan salaattiottimilla ja kuohuviinilaseilla (taisin saada vielä sähkövatkaimenkin?)

Poikaystäväni antama yöasu kirvoitti kyllä päivän naurut, sillä V oli "ovelasti" tutkinut alusvaatelaatikkoni sisältöä saadakseen selville alusvaatteideni koon. Minulla tosi sattuu olemaan suurin osa alusvaatteistani italialaista alkuperää ja siellä koko 40-42 tarkoittaa xs-s kokoa. Suomessa koko 40-42 tarkoittaa jotain aivan muuta joten lahjapaketista kuoriutui aivan valtavan kokoiset alushousut :D v oli vielä mennyt kysymään myyjältä neuvoa, että koko on s mutta alaosat on 42 :D (olisikin) nomutta ajatus on tärkein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti