keskiviikko 9. helmikuuta 2011

keskiviikkoa!



Olen taas juossut ympäri kaupunkia pää kolmantena jalkana ja syy tähän on huomiset syntymäpäiväni. Tarkoituksenani on siis viettää juhlia perheen kanssa ravintolaillallisen merkeissä ja jälkiruoka tarjoillaan tämän jälkeen luonani. Ajattelin ensin tehdä vain yksinkertaisia cupcakesejä, sillä itse en pidä lainkaan täytekakusta (enkä kyllä oikeastaan cupcakesesistakaan :D), mutta päädyin kuitenkin eilen sairastellessani suoda vähän enemmän ajatusta juhlien jälkiruokamenulle ja päädyin tähän lopputulokseen;

-perinteinen kermakakku valkosuklaarouheella, täytteenään mansikka-marenkivaahtoa
-valkosuklaatäytteiset cupcakesit
-valkosuklaacookies
-vaahtokarkkeja ja marenkeja



Eli siis luvassa on äklömakeaa ja valkosuklaata, sillä onhan nämä minun synttärini ja saan itse herkuista päättää :D Aion myös makean tyttömäisten herkkujen lisäksi kattaa pöydän teemaan sopivasti hennon vaalenapunaisia korusteita käyttäen. Omistan keittiössäni limenvihreitä astioita perinteisten valkoisten rinnalla, joten vaaleanpunainen ei päädy kovin usein keittiöni väreihin. Tällä kertaa aion jättääkkin kaikki limenvihreät astiat pois ja täydentää hennon vaaleanpunaista puhtaan valkoisilla astioilla.

Ruokapuolen lisäksi olen tänään siivonnut pienen asuntoni lattiasta kattoon, imuroinut, pyykännyt, pessyt, tiskannut, tuulettanut jne. jne. olen jopa imuroinut koristelistat, kaikkien huonekalujen välit ja aluset ja nyt voin vaan löhötä sohvalla ja odottaa tulevaa juhlapäivää. Viime vuonna minun piti jättää syntymäpäiväni kokonaan vapaaksi sillä poikaystäväni oli suunnitellut koko päivän täydeltä toimintaa. Tänä vuonna suunnitelmien langat ovat olleet täysin minun käsissäni ja välillä on ihan kiva itsekkin järjestellä. Tuppaan vaan aina ottamaan järjestelyistä liikaa stressiä, joten myös on mukava välillä heittäytyä "toisten armoille" ja keskittyä vain juhlimiseen. Syntymäpäiväni illaan unelmoinkin viettäväni rauhallisissa tunnelmissa ja stressittömänä poikaystäväni kanssa sohvannurkassa hyvästä seurasta nauttien. Railakkaamman juhlan säästän suosiolla viikonloppuun, ja en malta myöskään odottaa tulevaa launtai iltaa ystävieni kanssa!

Eilen olin siis flunssani kanssa vähän huonommissa tunnelmissa ja päätin jättää suosiolla tekemiset vähemmälle ja viettää päiväni sohvalla lepäillen. (Ärsyttävää, kun tämä erittäin vomakas yskäni ja nyt kaksi viikkoa kestäneenä uutuutena tukkoisuuteni ja nuhani on kestänyt katkeamatta jo joulusta saakka.. ) Hyvänä puolena eilisestä sairastelusta jäi käsiini se, että sohvalta käsin asuntoani tutkiessani koin myös pienen inspiraation poikasen tämän murhekryyninäkin tunnetun seinän kanssa;



Olen siis yrittänyt miettiä kyseiselle seinänpätkälle jotain katseenvangitsijaa. Mielessäni on käynyt niin hopeakehysteiset mustavalkoiset valokuvataulut, hento lasinen vitriinikaappi, valkoiset "tikapuuhyllyt", mutta mikään vaihtoehto ei ole vielä tuntunut oikealta. Eilen siis tätä näkymää tuijotellessani tajusin että yksi potentiaalinen vaihtoehto voisi olla virittää seinälle pienempiä versioita ikean tutusta Lack-hyllystä. Kuvitelkaapa kolme kappaletta "siksakkiin" lack hyllyjä seinälle, koristeina luonnonvalkoisia kynttilöitä, huurrettuja kivituikkuja, krominhohtoisia koriste esineitä..! Taitaa olla että tylsä seinänpätkä saa korta itselleen katseenvangitsijan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti