torstai 3. helmikuuta 2011

jewelry

Järjestelin tänään vähän turhan massiiviseksi muodostunutta korukokolmaani ja unohduin pidemmäksi aikaa mitä oli tarkoitus tutkailemaan vanhoja suosikki-koruja ja liian monia rihkamakoruja mitkä eivät ole päässeet ikinä käyttöön. Korujen käyttöaste ei kuitenkaan määrittele korujen tärkeyttä ja päätinkin listata minulle henkilökohtaisesti kaikkein tärkeimmät korut eli sellaiset mitkä nappaisin mukaani tulipalossa.

Ainiin! :D olin kerran joukkueeni kanssa kisamatkalla (en kuollaksenikaan muista missä, mutta jossain päin suomea) Oli todella kylmä, yli -30 astetta pakkasta ja hotellin palovaroittimet alkoivat soida kylmyydestä johtuvan vian vuoksi. Paniikissa keskellä yötä huonekavereideni kanssa toimimme kaikkien opetusten vastaisesti, juoksimme kuin päättömät kanat varauloskäyntikylteistä välittämättä väärään suuntaan, ja tietenkin kohti hissiä, vaikka tulipalon sattuessa pitäisi käyttää portaita. Päästyämme alas ja saatuamme tietää että mitään vaaraa ei ole kohtasin melko huvittavan näyn, tyttöjä minisortseissa, kenelläkään ei ole kenkiä tai takkeja, yhdellä tytöllä on vain yksi kenkä ja kaiken huippu - puristan käsissäni ainutta mukaani nappaamaani esinettä - helminauhaa - luistelukisamatkalla?



Minulle rakkaimmat korut näyttävät siis tältä;

1. Äidin ja isän minulle teettämä valkokultainen sormus vaaleanpunaisella sydämen mallisella safiirilla ja kahdella timantilla. Sain tämän lahjaksi ennen vaihto-oppilaaksi lähtöäni.

2. Sydänkaulakoru poikaystävältä 20-vuotis syntymäpäivälahjaksi

3. Kahdet lempparikorvakorut, pallot ovat melko uudet mutta yhdet suosikeistani, kristallikorvikset sain poikaystävältäni yo-lahjaksi

4. Helmikaulanauha,, äidiltä ja isältä yo-lahjaksi

5. Vanamo-koruni, äidiltä ja isältä 18-vuotis lahjaksi

6. Nomination-koru ja siinä olevat palat, minulle tärkeiltä ihmisiltä

7. Ikivanha luistin-kaulakoru äidiltä (varmaan eniten käyttämäni koru ikinä)

8. Rihkamakorvakorut Indiskasta, jotka muistuttavan paljon äitini vanhoja korvakoruja jotka olivat pienenä minun mielestäni kaunein asia maan päällä

+ tällä hetkellä lapsuudenkotonani majaileva M-kirjaimen muodostava timanttiriipus host-perheeltäni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti