torstai 3. helmikuuta 2011

cheese!



Eilen siis juhlistimme poikaystäväni kanssa meidän 44. kuukausipäivää, jonka kunniaksi pistimme keittiön aivan kaoottiseen kuntoon kun yritimme valmistaa vähän erikoisempaa ruokaa kun tavallisina arkipäivinä. Monet naurahtelevat tavallemme "juhlia" jokaista kuukausipäivää, mutta mielestänise on vain söpöä. Elämään mahtuu liian paljon arkipäiviä ja päiviä jotka vaan sujahtavat ohitse, joten jos on pienintäkään aihetta päivien piristykseen, yritän käyttää sen tilaisuuden.



Kiireisen iltapäivän vuoksi päätin perinteistäni poiketen käydä aamuspinniggissä. Käyn n.3-6 kertaa viikossa kuntosallilla ja lähes aina ryhmäliikuntatunneilla. En siis ole tavallisten salilaitteiden suurkuluttaja. Harrastin luistelua yli 10 vuotta ja ensikosketukseni kuntosaleihin (ja kuntosalivaatteisiin) sain vaihtovuonnani. Olen siis vuosikausia saanut nautiskella siitä edusta että eteeni kannetaan vuosittain vaatteet joita piti käyttää, koska käytimme joukkueeni kanssa luonnollisestikkin yhteneväisiä vaatteita. En siis ollut koskaan aikaisemmin ostanut itse mitään salivaatteita yms. Koinkin aikamoisen shokin kun vaihto-oppilaana tallustelin paikalliselle salille tyytyväisenä harmaissa paksuissa kolitsihousuissa ja iheartNY- paita päälläni ja koin seuraavan näyn; toinen toistaan laitetumpia kanssaurheilijoita täydellisesti matchaavissä urheilukokonaisuuksissa, täysissä meikeissä ja sävy sävyyn juomapulloissa ja hikinauhoissa.

Vaikka päätinkin uhmata salille laittautumista ja sikäläistä pukeutumiskulttuuria muutaman viikon, otin lopulta tyytyväisenä ja ihmisten tuijottamiseen kyllästyneenä vastaan host-äitini hankkiman (aivan järkyttävän) sävysävyyn urheilupuvun (jonka hän oli ostanut itselleen aivan vahingossa useita kokoja liian pienenä, ja vieläpä sattumalta heti nähtyyään missä vaatteissa kävin kuntosalilla :D) Ulkonäöltään urheilupuku oli aivan käsittämättömän naurettava, mutta se oli kuitenkin materiaaliltaa todella laadukas ja avasi minun silmäni lopullisesti kunnollisten urheiluvaatteiden tärkeydestä. Suomeen palattuani kyseinen puku lensi poislaitettavien pinoon, mutta hankin itselleni ensitöikseni kasan laadukkaita urheiluvaatteita.



Spinningin jälkeen aloitin suunnistamisen ruokakaupasta toiseen, yrittäessäni saada ostetuksi kaiken tarpeellisen. Etenkin sahramin löytäminen aiheutti aivan käsittämättömiä vaikeuksia - ja se hinta oli myös pienen sulattelemisen arvoinen. Joudun myös palaamaan pariinkin otteeseen kauppoihin takaisin (reseptit saa lukea ennen kauppaan menoa..) Saatuani kaikki ostokset suoritettua (aloitin klo 13, pääsin kotiin 16.30??) saimme vihdoin vain nauttia V:n kanssa ruuasta ja mukavasta illasta.



hunaja-vuohenjuustoleivät



Paella espanjalaisittain





American cheese cake mangokastikkeella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti