tiistai 15. helmikuuta 2011

Keittiö



Keittiöni ei ole mikään jättimäinen, mutta yhden ihmisen kokkailuille täysin näppärä! Keittiö on myös asuntoni huoneista varmasti vähiten muutoksia kokenut. Korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot miellyttivät minua kovasti, joten en kokenut tarvetta niiden uusimiseen. Keittiöön vaihdettiin kaikki kodinkoneet, purettiin iso alakkaappi tiskikoneen tieltä ja vaihdettiin keittiön hana tiskikoneeseen sopivaksi ja lopputulos miellyttää ainakin minun silmääni :) (paitsi keittiön somisteet odottavat kyllä pikaista uusimista)

Alunperin asuntoja etsiessäni tuntui lähes itsestäänselvyydeltä, että keittiöremontti tulee olemaan tarpeen, jotta saan juuri sellaisen keittiön mistä olen haaveillut. Asuntoa etsiessäni tulin siis myös silmäilleekseni useitakin keittiövaihtoehtoja. Loppujen lopuksi koen sen enemmänkin positiivisena asiana että keittiö asunnossani oli mitä oli ja että isoja muutoksia ei tarvittu, sillä en usko että olisin osannut valita sitä oikeaa useista ihanista keittiövaihtoehdoista!











Selailin ajankulukseni myös Grammy-juhlan asuja ja tämä osui silmiini ja en voinut muuta kuin ihastella! Mielestäni tyrmäävän upea Eva Longoria näyttää tässä asussa aivan mielettömältä ja voisin itsekkin vastaanottaa tämän vaatekaappiini.. Toisin kuin Lady Gagan asuvalinnan :D



Muistin muuten juuri olleeni taksissa ystäväni kanssa vähän sen jälkeen kun Lady Gagan Pokerface-kappale oli tullut suomeen. Olin kuullut kyseisen kappaleen ihan muutaman kerran aikaisemmin ja se sattui soimaan taksimatkamme aikana. Ystäväni kysyi minulta muistanko kyseisen kappaleen esittäjää ja onnistuinkin muistamaan esittäjän olevan "se joku miss G" . Eipä ollut. Nykyään en usko enää olevan kovin montaa henkilöä, jotka eivät tämän kyseisen kappaleen esittäjää tiedä :D Onneksi viisaampi taksikuski valaisi meitä (selkeästi tilanne missä oli pakko puuttua takapenkin älypäiden ajatustenvaihtoon ) ja sen koommin ei ole tarvinnut kaivella muistista tämän kyseisen artistin nimeä.

Olen yrittänyt pakkailla ja järjestellä asioita ja kaiken tohinan keskellä tajusin hävittäneeni tenttikirjani.. en käsitä miten on mahdollista hävittää kirja niin totaalisesti! kävin läpi jopa pyykkisäkkini ja vaatekkaapini siltä varalta että olisin sullonut kirjan sinne epähuomiossa ja siitä ei näy jälkeäkään! Kohtalo haluu selvästi että jatkan Sophie Kinsella- kokoelmani lukemista tenttikirjojen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti