perjantai 18. helmikuuta 2011

Back from Stockholm!









Nyt on taas Tukholman reissut reissailtu ja pakko sanoa, että voisin lahjottaa pari pakkasastetta täältä tonne naapurimaalle. Ei tukholmassakaan mikään kesä ollu mutta oli kuitenkin kymmenisen astetta ainakin vähemmän kuin täällä. Vastineeksi pakkasasteista voisin tänne kotimaahan ottaa osan Tukholman ihanan pirteistä sisustusliikkeistä! Sain käyttää lähes kaiken tahdonvoimani, etten raahannut mukanani söpöä cupcake-röyhelöessua, kaksia uusia pöytätabletteja, pinkkejä drinkkilaseja, kynnysmattoa, tyynyjä.. Oli kyllä lähellä! En lähtenyt siis varsinaisesti shoppailemaan (tälläkään kertaa) mutta onnistuin silti nappailemaan muutamia pikkujuttuja mukaani :)



Kauan kaivatut säärystimet Cubuksesta (joka muuten tulee suomeen, jee!) Cubuksessa oli aivan ihania pehmokolitsi-asuja sitruunankeltaisina, vaaleanpunaisina ja persikkaisina ja vaikka kuinka monessa muussa värissä ja olisin todennäköisesti lapannut ne kaikki mukaani, jollei budjettini olisi ollut niin rajallinen. Saa nähdä miten itsehillintäni käy jos Cubus Suomeen tullessaan tuo myös nämä ihanat löhöasu kokoelmansa..



Matkoilta minulle tarttuu lähes poikkeuksetta mukaan tällaisia älykkyysosamäärää kasvattavia kirjoja, ihan vaan sitä varten että ois vaihtoehtoja kun pitäisi lukea tenttiin..



Ja tietenkin parasta hiuslakkaa ikinä (pidän itseäni jonkinasteisena hiuslakka eksperttinä vuosien luistelunuttura-kokemuksieni ansiosta :D) . Taxfree myymälöissä olen aina ihan hulluna kaikkeen kosmetiikkaan ja yritän olla raahamatta sitä lisää kotiin, ainakin ennen kuin edelliset purkit ovat tyhjät. Tällä reissulla sain kuitenkin ihan luvan kanssa testailla erilaisia naamarasvoja, sillä talven kuivettama ihoni veteli viimeisiään ja jotain hätäapua oli saatava! Auttavaisen myyjän kanssa onnistuimmekin löytämään sen tämän rasvan muodossa;

En ostanut rasvaa kuitenkaan vielä, sillä sain myyjältä testattavaksi pikkupurkin, josta riittää n. viikoksi. Olen jo nyt kuitenkin aivan hullaantunut tähän tuotteeseen, joten saattaa olla, että käyn vielä tänään Stockmann beautystä nappaamassa tämän purkin mukaani!


(ohops, sorruin sittenkin) olin jo unohtanut että ostinkin BikBokista taas yhden löhöhousut, mitä en vaan voinut vastustaa, ja tollaset minisortsi-bokseri-housut tankotanssitunneille


ja äitin yllärilahja vielä tähän :)



Tänään pitäisi vielä käydä spinningissä ja pankissa ja varmistaa että kaikki on valmista tulevaa antarktis-reissua varten, syödä jääkaappi tyhjäksi ja nukkua vähän univelkaakin pois. Toivottavasti ehtisin vielä jossain vaiheessä nähdä V:täkin sillä tulen takaisin vasta maaliskuun puolella, jonka jälkeen V jo lähtee Puerto Ricoon, ja sitten onkin melkein jo huhtikuu :D Onnistuin löytämään aivan parhaan tuliaisen vielä, ja haluaisin ehtiä antamaan sen vielä ennen kevään tuloa :) Kaiken kiireen lisäksi olen saanut tälle murhekryyniseinälleni uuden sisutuselementin... (en ehkä ihan sitä mitä kaavailin :D)



...Eli uusi suihkuseinäni odottaa asentamistaan!



Ja uus suihku! Oli pakko ottaa vielä aivan ihastuttava kuva vanhasta lörö-suihkustani! En oikeesti malta odottaa että pääsen tuosta kammotuksesta eroon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti